Promocions per a reformes

Li presentem les nostres promocions i ofertes especials actuals per a reforma de llar i millores de negoci. Consulti'ns per aconsellar-li i realitzar una valoració econòmica sense compromís.

 • Microciment

  Microciment

  El microciment és un revestiment aïllat i polit que ofereix una bona adhesió sobre diferents superfícies a qualsevol estada de la llar, com banys i cuines, salons, piscines, etc. No té juntes i destaca la seva carta de colors. Una excel·lent idea per a la seva reforma!

 • Aire condicionat

  Aire condicionat

  Treballem amb primeres marques d'aire condicionat i oferim preus ajustats per a subministrament i instal·lació.

  Els nostres tècnics, especialistes en climatització, l'orientaran i valoraran la millor de les opcions per a la seva llar.

 • Sostres tensats

  Sostres tensats

  El sostre tensat es compon d'un full no inflamable de PVC. Es pot realitzar amb vàries formes i són possibles tots els colors, incloent les formes en 3D i les formes orgàniques. És retroil·luminable, 100% reciclable i es poden netejar amb una camussa.

Reformes per a particulars i professionals

Està pensant en fer una reforma? A Eschopi Transformació d'Espais oferim reformes tant per a habitatges particulars (banys, cuines...) como per a espais de negoci. Què necessita?

Contacte

Pot contactar amb nosaltres via e-mail info@eschopi.es, al telèfon 689 773 919 o, si ho prefereix, mitjançant el següent formulari. Contactarem amb vostè el més aviat possible.