Qui som

Eschopi Transformació d'Espais és una empresa de reformes dedicada a l'arquitectura, l'interiorisme i la reforma a Barcelona, apostant fermament per la qualitat en els seus treballs amb un equip professional i proper amb 20 anys d'experiència.

 • Àmbits

  Àmbits

  Prestem serveis a particulars que volen millorar aspectes de la seva llar, ja sigui realitzant una reforma integral –des del mateix projecte tècnic– o actuacions puntuals com ara reparacions, cuines i banys, etc.

  Prestem especial atenció als detalls, acompanyem al client en tot el procés i fem que sigui senzill, còmode i il·lusionant.

 • Reforma i rehabilitació

  Reforma i rehabilitació

  Un cop realitzat el projecte, els nostres especialistes s'encarregaran de l'execució de la reforma fins a la seva completa i satisfactòria finalització.

  També oferim solucions per a problemes tècnics constructius de caràcter específic, com ara impermeabilitzacions, aïllaments o reforç estructural. A més a més de l'àmbit de les instal·lacions, com la climatització o la il·luminació.

 • Projectes d'arquitectura

  Projectes d'arquitectura

  La nostra activitat és, principalment, transformar espais mitjançant l'arquitectura i l'interiorisme.

  Tant per a una reforma completa com per a una reforma parcial el nostre equip s'encarrega de projectar-la i dur-la a terme amb una creativitat brillant i una acurada professionalitat.

Referències de clients

Incloem algunes referències de treballs realitzats amb total satisfacció dels clients. Sol·liciti'ns una visita per suggerir-li idees i solucions, o per a realitzar una valoració econòmica sense compromís.

 • Reforma completa d'habitatge a Barcelona Sant Gervasi

  Reforma completa d'habitatge a Barcelona Sant Gervasi

  Seguint les instruccions del nostre client, un arquitecte col·laborador habitual, es va cursar una reforma completa d'habitatge a Barcelona Sant Gervasi de més de 200 m².

 • Reforma de bany a golfes

  Reforma de bany a golfes

  Projecte d'interiorisme i construcció de bany nou a golfes per a segona residència a la zona del Garraf.

 • Reforma completa al Maresme

  Reforma completa al Maresme

  Disseny i execució de rehabilitació i reforma integral d'habitatge al Maresme.

Referències online

Eschopi Transformació d'Espais es troba destacada a la secció de millors empreses de reformes a Barcelona de Barcelona Cool.

Promocions per a particulars

Fagi un cop d'ull a les promocions i ofertes més actuals per conèixer les darreres tendències i els avantatges que li oferim a Eschopi Transformació d'Espais per a reforma d'habitatge particular.

Contacte

Pot contactar amb nosaltres via e-mail info@eschopi.es, al telèfon 689 773 919 o, si ho prefereix, mitjançant el següent formulari. Contactarem amb vostè el més aviat possible.