Qui som

Eschopi Transformació d'Espais és una empresa de reformes a Barcelona que ofereix els seus serveis d'arquitectura i interiorisme a Barcelona, apostant fermament per la qualitat en els seus treballs.

Experiència

Som un equip amb 20 anys d'experiència treballant per a clients amb un alt grau d'exigència i professionalitat.

Serietat i professionalitat

La nostra prioritat és aportar solucions per a professionals que facilitin el dia a dia, millorant la productivitat i la imatge dels seus negocis.

Àmbits

Prestem serveis a professionals de Barcelona que volen millorar aspectes del seu negoci, principalment en àmbits del comerç, sanitaris, despatxos i hostaleria.

Activitats

A Eschopi Transformació d'Espais volem aportar el nostre coneixement, visió i saber fer als clients mitjançant l'arquitectura i les reformes per complir amb totes les seves necessitats.

 • Projecte d'arquitectura

  Projecte d'arquitectura

  La nostra activitat és, principalment, la transformació d'espais mitjançant l'arquitectura i l'interiorisme. Sigui quina sigui la seva idea per al seu espai professional, el nostre equip s'encarregarà de projectar-la i reformar-la amb creativitat i professionalitat.

 • Reforma i rehabilitació

  Reforma i rehabilitació

  Un cop realitzat el projecte, els nostres especialistes s'encarregaran de l'execució de la reforma fins la seva completa i satisfactòria finalització. Prestem especial atenció als detalls, acompanyem al client en tot el procés i fem que sigui senzill, còmode i il·lusionant.

 • Altres serveis

  Altres serveis

  També oferim solucions per a problemes tècnics constructius de caràcter més específic, com ara impermeabilització, aïllament i reforç estructural. A més a més de l'àmbit de les instal·lacions, com ara la climatizació o la il·luminació.

Convenis

La nostra empresa de reformes ofereix condicions especials en projectes d'arquitectura i reforma per a professionals gràcies als seus convenis per a associats de:

Contacte

Pot contactar amb nosaltres via e-mail info@eschopi.es, al telèfon 689 773 919 o, si ho prefereix, mitjançant el següent formulari. Contactarem amb vostè el més aviat possible.